nedeľa 20. septembra 2015

Postavte si záhradný domček pre deti z "co dúm dá"


Na začiatku bola táto maličká predloha a šikovný manžel Haden od mojej kamarátky Lubky, dokázal postaviť záhradný domček pre ich deťúrence zo zbytkov, ktoré im ostali po rekonštrukcii ich milovaného domčeka.
Nechajte sa inšpirovať aj vy...
Práca zabrala zhruba dva dni a Haden do práce zapojil aj rodinného kamaráta. Lubka si to vymalovala podla jej predstáv a deti sa už len tešili z hotového domečku!

Drevo, ktoré použili je tzv. Tatranský profil (keby ste nevedeli čo to je-tak ako ja), prikladám obrázok..


Všetok materiál je v podstate zbytkový, ktorý im ostal po prerábkach a rekonštrukciách, takže to majú za hubičku!

Určite by sa dalo pracovať aj s paletami, drevo by bolo treba trochu ošetriť, obrúsiť, nalakovať a nafarbiť ale výsledok by určite stál za to!





Do konca aj písmenká sám ručne vyrobil!! Vyrezal a Lubka namalovala, no ja som z nich nadšená!
Milujem ručné práce a práca s drevom je ešte úžasnejšia a tak relaxačná.






 


Veľmi krásne ďakujem Lubke a jej drahému manželovi Hadenovi za túto nádhernú inšpiráciu a fakt, že som mohla celú ich prácu zdielať s čitateľmi!

Mimochodom, moji milí čitatelia, ak hľadáte priateľskú, trpezlivú a kreatívnu fotografku hlavne v okruhu Bratislava - Lubku môžem len doporučiť. Pozrite sa sami na jej krásnu prácu na jej Fejsbuk stránkach Lubie Sutton a webky 

Hadena veľmi chválim za prácu, je to skutočný šperk vyrobený s láskou od otca, svojim deťom.


5 komentárov:

  1. Ten je krásný! Škoda, že už nejsem malé dítě. :D Srdečně zvu tebe i všechny tvé čtenářky ke mně na blog. Mimo jiné na giveaway o filtrační konvici Brita se třemi náplněmi a dvě vstupenky na veletrh ForGastro & Hotel. :)
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pochvalu odovzdám tvúrcúm a dakujeme za zdileni tveho blogu a Giveaway souteze.verim, ze se čitatelé rádi zapojí.BB

      Odstrániť
  2. potvrdzujem slová gahm- naozaj - Haden veľmi pekne zúročil nepotrebný materiál a ľubka robí prekrásne zábery. A je úplne jedno, či je to svadba,deti, decentné súkromné fotografie, alebo zvieratá. Má proste cit pre krásu,umelecké videnie a veľa energie vytvořit perfektný záber. Či už " čo príroda dala", alebo v ateliéri

    Jenčíková

    OdpovedaťOdstrániť