streda 9. septembra 2015

...čarovná bytosť a mama až po uši v tom!


Bože, komu, čomu mám byť vďačná za tú absolútnu dokonalú energiu, ktorá vnáša každý deň do môjho života toľko lásky, radosti, smiechu, učí ma trpezlivosti, doťahovať veci do konca a prináša mi vrásky na tvár :)



Som neuveriteľne zaľúbená do môjho malého princa, v jeho fotkách vidím jeho charakter, jeho úsmev aj slzy, jeho rozospalú tváričku a objatie ktorým ma privíta. Nedokážem ani popísať ako mi srdce piští vidieť ho takto na fotke, zrazu tak veľkého, ako to, že ja ho vidím stále ako malé miminko. Veď je to už chlapček, úžasný chlapček, plný života, túžby spoznávať, odvahy...už teraz som na neho tak pyšná, za to aký je, je úplne dokonalý, úplne dokonalý pre jeho mamu a papiho.


Naša kamarátka Markétka nás dnes vytiahla na spoznávaciu prechádzku okolia a vznikli počas toho tieto neplánované fotografie, ktoré sú nádherné, skromne si dovolím poznamenať.
Ďakujeme akčnej fotografke, že akoby vždy vedela včas vytiahnuť kameru a cvaknúť ten správny moment.


Ak plánujete rodinné fotenie, rozhodne doporučujem fotenie vonku. Je to prirodzenejšie, netreba pózovať a vznikajú spontánne fotky, grímasy a momentky, ktoré reálne zachytávajú vás, váš život a bežné chvílky na ktoré budete úsmevne spomínať.




Túto hnedú bundičku sme dnes boli vyzdvihnúť na pošte a máme ju z bazáru na Modrom Koníkovi!! Zaručene tie najlepšie nákupy za skvelé ceny. Musím povedať, že zatiaľ mám len dobré skúsenosti s veľmi zodpovednými predajcami a fotky zodpovedali kvalite oblečenia v skutočnosti.


Zrovna nám začalo počas prechádzkovania pršať a kapuca prišla vhod!



Foto Markéta Novákova marno.cz


6 komentárov:

  1. Ty umíš o všem tak krásně napsat <3
    Byli jsme na dovolené, tak teď to tu vše poctivě dočítám. Doufám, že se brzy zabydlíte a budete tu šťastní! A doufám, že se jednou setkáme i naživo. :-)
    Danda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem/e :) Sme nabití pozitivizmom a hodláme si to udržať a budeme rozdávať aspoň úsmevy kdyby už nic jiného hehehe. Tak ja zas dúfam, že napíšeš o dovolenej a hlavne pro líné lidi jako jáá na čtení, dávej víííc foteeek prosííím :D
      Beata

      Odstrániť
    2. Určitě napíšu, fotky dám, ale ještě vybaluju, peru a nemám pořádně čas si sednout a sepsat to, ale bude to, bude :-)

      Odstrániť
    3. Ano rozumiem a znam to, take it easy veď žádný shon to není, my čtenáři si rádi počkáme...koukám, že se rozpisuju v češtine waaau to je teda úúkaz! :D

      Odstrániť
  2. On je neuvěřitelně krásný klučina <3

    OdpovedaťOdstrániť