pondelok 25. júla 2016

Vlog - Moja cesta k prírodnej kozmetike, čím začať, a na čo sa pripraviť

Ahojte
Tak je to tu...bolo to otázkou času. Veď už od mala som si lepila umelé nechty a moderovala "pred kamerou" video hry, recitovala obľúbené telenovely a žila v presvedčení, že raz budem pred kamerou. No prosím, ako sa hovorí... "be careful what you wish for..."
Dáme si to ale bez tých umelých nechtov!


4 komentáre:

  1. Beuš, žeru tě. ;-)
    Sluchaj, co to máš na sobě za háčkovanou krásu? 💕
    Což mi připomíná další věc na debatu. Po tom mém zásahu ve skříni mám akutní nedostatek triček. Těch pár co by mi stačilo množstvím je víceméně flekatých a já teď řeším, jak obnovit šatník. Kde nakupuješ? Krom sekáče teda. Hledám něco československého... 😉

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Teri, díky! Tá hačkovaná sranda, noo teda...to bol ešte posledný nákup tuším v CandA, je to taký dlhý plét ku kolenám a na chrbte má taký pekný kruh, príde mi to indiánske a som si povedala, že to už fakt posledná vec. A inak ako píšeš nakupujem bud v sekacoch a ked mam korunu extra tak naposled som nakupila v etik butik, maju znacky ktore podporuju fair trade pracu, bio bavlnu a tie veci nie su ani nejak sialene predrazene. Mam od nich teraz Stela Stanley take biele tricko obyc a blede ruzovu akoby mikinku s tristvrtovym, a musim povedat, ze sa v nich menej potim v porovnani s lacňáčikmi.

      Odstrániť
  2. Vidím že naše cesta začala ale úplně a naprosto stejně, jen já začala ještě před těhu:-) jinak souhlas ve všem, co bylo řečeno, k přírodě musíme mít respekt (narážím na ty éterické oleje, ale platí to i o zbytku surovin)! S tím prádlem a sousedkou jsi mě dostala, nebydlíš v našem baráku? (škoda:-)) Já peru mýdlo+soda a suším na balkóně a to je pak vůně naprosté čistoty, ale jak pere sousedka, smrad po celém baráku:-( bléé! S tím čuchem je to mazec mě se zbystřil dost v těhu, a doteď nejsem schopna používat žádnou voňavku z drogerky, všecko mi neskutečně smrdí, svoji sbírku toaletek a parfémů jsem dávno rozdala potřebným:-) Tím, že mám svůj DIY deáč a díky němu nečpím potem, tak není důvod na sebe šplíchat nějakou chamickou sloučeninu:-) jinak kočka je super:-) Obě jste kočky;-) těším se co bude následovat:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Jani, prosim ta ty si hlavne pozri to druhe video co uz je na svete "Prirodna kozmetika zaujimave weby eshopy knihy" :)) A som rada, že to tak nemam ako jedina s tymi avivazami :D Je to fakt už čuch vypalujúce keď si od toho raz odvikneš, až nechápem ako som to kedysi používala tiež a ešte bola šťastná keď to tak umelo "voňalo". A presne s tým šetrným prístupom k ingredienciám aj EO, akýmkoľvek zdrojom z prírody, to platí u všetkého. No ale pozri to druhé video :D

      Odstrániť