streda 29. júna 2016

Obdarovávačka Bee´s wax wrapov do 3.7.2016



Historicky prvé GIVEAWAY u GahmGahm.
Čitatelia sa hľadajú ťažko, a hoci je dnes pár fínt, ako si môžete obecenstvo pritiahnuť, je to klamlivé. Osobne som za to, aby na blog, a k článkom prišli ľudia, ktorých to skutočne zaujme, a nielen preto, že zrovna môžu niečo vyhrať, ale o blog sa nezaujímajú.Volám ich (teda Vás) "Organic" čitatelia, možno sa to tak skutočne nazýva, neviem.

A potom, pre mňa je dôležité darovať niečo, čo mi dáva výzam. 
Po dlhšej dobe som sa opäť  zamilovala do jedného DIY, a to výroba látkového obalu, potiahnutého včelím voskom. 
Viac sa o ňom môžete dozvedieť tu klik.
Som ním tak nadšená, že som ich vyrobila pre našu domácnosť, pre pár priateľov, a rozhodla som sa, podarovať ich aj Vám.

GIVEAWAY
2 ks Bee´s wrapu
Súťaží sa do  3.7.2016 - výhercu vyžrebujem o 17:00hod
Stačí keď sem do komentu napíšete, čo pre vás znamená minimalizmus v domácnosti alebo živote.

Budem sa tešiť na vaše odpovede
Majte sa krásne
Bea

Víťaz


Random picker vygeneroval Simču, ktorej gratulujem, a poprosím o zaslanie adresy buď do správy na fcb stránkach, alebo na mail gahmgahm007@gmail.com

Mala som pripravený print screen, ale akosi ho sem neviem vložiť...na budúce, sa bude losovať starou dobrou ručnou vyťahovačkou papierikov!

Ďakujem všetkým za úžasné komenty, a idem na ne húfne odpovedať.
Z obdarovávačky mám na koniec dobré pocity..tak to je fajn!
Krásny začiatok do nového týždňa všetkým prajem.
Bea







30 komentárov:

  1. Minimalizmus pre mna znamena viac priestoru pre fantaziu, krasny priestrany cisty byt bez haraburdia. Moznos t sustredit sa na to podstatne...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani suhlasim. Ako sme sa posledne roky sťahovali z jednej krajiny do druhej, uvedomila som si, kolko harampadia mame. Uz ani neviem kolko vriec letelo do kosa, a stale nachadzam veci, ktore by ich mohli nasledovat. Rozhodne kupujem menej - vlastne ziadne dekoracie, pretoze ich mam stale dost, a celkovo sa snazim nezaplnat byt, steny, policky blbostami. Ono to pak naviaže na moju ne-lasku k upratovaniu :D

      Odstrániť
    2. Ano aj ja sa tak snazim...ale obcas mam pocit, ze tie veci sa odniekial kotia..alebo co...?

      Odstrániť
  2. Pro mě minimalismus znamená být šťastná a dělat to co mě baví. To mi stačí láska a zdraví se přidají sami:-) protože kdo není šťastný podle mě nemůže být zdraví a nemůže rozdávat ani přijímat lásku😘

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Minimalizmus pre mňa znamená aj aktuálne zariaďovanie nového bytu, kde sme sa presťahovali, aby bolo všetko čisté , úhladné, prepreblbostičkované.
    Miroslava Herkelová

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podobne je to u nas. sme prestahovani asi 4 mesiace, a milovala som to ako to vonalo novotou, vsade bolo cisto, a priestranne. Snazim sa to tak udrzat aj po zabyvani...

      Odstrániť
  4. Minimalismus je pro mě osvobození. Protože čím méně věcí vlastním, tím méně vlastní ony mne. A tím víc času mám na skutečný život. It´s the only way!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Fí, minimalizmus práve zažívam na plno, sťahovka do cudzích krajín iba s jedným kufrom toho najpodstatnejšieho, domácnosť pomaličky zbavujem balastu od januára a žasnem nad tým koľko vriec vecí som už rozdala, predala či zlikvidovala a ako sa nám bez toho všetkého tak akosi voľnejšie dýcha. a zároveň mám ešte stále plný dom vecí, ktoré fakt ani neviem kde sa vzali. čím viac vyhadzujem, tým viac si uvedomujem, že: nechcem deťom viac kupovať hračky bez rozmyslu ani nie pre to, že by sme ich nemali kam dať, ale skôr preto, že som na vlastné oči videla ako dlho reálne vydržia, koľko sa ich vyhodí a ako potom deťom nechýbajú. Nechcem viac v spodnej zásuvke šetriť igelitky, ktorých sa mi nakoniec vždy nazbiera toľko že ich len zgučím a vyhodím a nič z toho, neznášam z duše plastové fľaše a šľakmatrafí ak v blízkom čase neprídem na spôsob ako do vody pridať bublinky a magnézium nech to aj môj starý vypije. A neviem sa dočkať odletu s jedným kufrom a očistenia sa od všetkého balastu len s tým najdôležitejším pod pazuchou - mojimi krpcami :-) Ešte zistiť ako svokru presvedčiť o tom, že koláče sa dajú pécť aj na plechu a netreba jej tie jednorázové hliníkové formy, že linka sa dá utrieť aj s handričkou a netreba nadarmo míňať papierové servítky a že zelenina a ovocie nerastiú v plastových krabičkách. Bude to náročné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, je to dlha cesta, neda sa do nej skocit jeden den na plno, brat to pomaly, od jedneho konca,a nenapadne si prisposobovat zbytok. Verim, ze to pojde. Ved ono je to opat navracanie sa k zvykom nasich prastarich rodicov...zili minimalisticky, a bez nalepiek, ze to tak je.

      Odstrániť
  6. Minimalismus v životě pro mě znamená spokojit se s málem a být pokorná - nic není samozřejmost a nejdůležitější hodnoty jsou štěstí a zdraví. Jde to ruku v ruce… nemocný člověk není šťastný a zdravý člověk by neměl být nešťastný. A co se týče minimalismu v domácnosti, představím si - využívání dostupných věcí, špetku praktičnosti a vynalézavosti a ohleduplnost k naší přírodě. ♥

    Lucka www.sleepy-cat.com

    PS: Nejsem pravidelný čtenář. Na blog jsem narazila náhodou díky odkazu od Loveyourhome.c, ale máme toho mnoho společného, takže věřím, že se pravidelným čtenářem stanu!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Lucka, dakujem za koment, a tesim sa z noveho ctenara :) tiez mas velmi zaujimavy blog. a suhlasim so vsetkym co pises, skvele receno, bea

      Odstrániť
  7. Minimalizmus pro mě v životě znamená (prozatím) nedosažitelnou metu. Jsem bordelář a neustále si něco syslím, hlavně věci, ke kterým se váže jakákoliv vzpomínka. Snažím se s tím bojovat, ale zatím je to marné - Všechno potřebuju! :D Máme to v rodině (po babičce jsme to podědili všechny vnoučata :D), ale snad se mi jednou podaří tohle prokletí zlomit. Věřím, že by to byla obrovská úleva.
    A pravidelným čtenářem jsem doteď nebyla, ale už se přidávám. Protože DIY a ještě k tomu kosmetika, to je moje!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hahaha, Deni zasmiala som sa, lebo aj ja s tym bojujem. Este ako sijem, tak kazdy kus latky, sa moze hodit, teda nevyhadzujem ani niektore oblecenie, ved z toho by sa dalo stale nieco usit atd... je to boj! :D Minimalizmus je pre mna vyzva, snazit sa to trosku ukocirovat, tak som zvedava, ako sa nam to pojde.

      Odstrániť
    2. Moje řeč! :D Na šití už jsme doma museli vyhradit sólo místnost. :D Tak ať se dobře minimalizuje! ;) Na podzim mě pravděpodobně čeká stěhování, takže to beru jako příležitost začít.

      Odstrániť
    3. Dakujem, a napodobne. My sme to mali s novym byvanim taky ten chtic, mat to proste ciste, priestorne, a take nove...uvidim ako dlho nam to vydrzi. Ale az raz budeme mat domeme, urcite planujem tiez specialnu miestnost na vsetky moje harampatie ako sitie, vyroba kozmetiky atd...

      Odstrániť
  8. Minimalismus pro mě znamená v podstatě mé chápání světa a životní styl, který jsem si sama vybrala. Přišla jsem na to, že mi minimalismus strašně pomáhá a přála bych všem lidem, aby si ho nebo alespoň nějakou oblast z něj vyzkoušeli. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Simčo, dakujem za koment, a zaroven gratulujem, pretoze si vyhrala sutaz! Poprosim ta o zaslanie adresy na mail gahmgahm007@gmail.com alebo na fcb stranky gahmgahm do spravy. A tiez tak vnimam minimalizmus, je to o zivote, ako ho zijeme, pristupujeme k priatelstvam, ci samym sebe. A samozrejme o pristupe k domacnosti, a setrnemu zitiu voci okoliu, ostatnym, prirode atd.

      Odstrániť
  9. Minimalismus je pro mě myšlenkový postoj, díky kterému si snažím v životě uvědomit, co je pro mne skutečně důležité. To ostatní se pak snažím omezit tak, aby na to důležité byl prostor a čas. Pro mě je to taková cesta, nic konečného. Beo, jsem ráda, že jsem narazila na váš blog (navedla mě Marti z Love Your Home). Každý další člověk, který sympatizuje s minimalismem, mi dává naději, že to s naší totálně konzumní a honící se společností není ještě tak špatné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Marcela, dakujem za koment. Tvoj blog uz sledujem dáku tú chvílu sledujem tiež :) . Ako píšeš, každý kto ma k tomuto naslapnuto,dava nadej na lepsiu buducnost. Mne je motivaciou hlavne nasa dalsia generacia...syn ma len 3 roky, a uz dnes sa hovori o tom, ze pomaly niet pitnej vody v prirode. Hoci to nie je az tak velky problem u nas (zatial), amerika a azia, si o tom mozu nechat len zdat. Bolo ale uz par potocikov, kde som videla tuto znacku uz aj tu. Ja vidim hlavny problem v chapani ludi faktu, ze to ONI su ta SILA, maju kupnu moc, ktorou rozhoduju, co sa v ich obchodoch bude predavat, ci to bude nicit nase prostredie atd. Som ocarena, kolko novodobych revolucionarov tu dnes mame, ci uz z oblasti slow fashion, pre ktory som tiez zapalena, tak zo setrnejsieho sposobu zitia. Snazim sa obklopovat ludmi, ktori vidia zmysel vo veciach tam, kde ja....no ked potom na chvilu vykuknem do toho konzumneho sveta, je mi az zle na dusi. Moja mama hovori, ze sama svet nezmenim...ja ale verim, ze mozem byt sucastou riesenia, a nie problemu. A vsetko co sa ja teraz ucim, a zmeny ktorymi prechadzam/me ako rodina a akehosi setrnejsieho zivotneho stylu, nad vsetkym viac premyslat, uz budu prirodzene pre nase deti. To je podla mna uplne uzasna vec, ktora ma na tom zenie dopredu asi najviac ♥

      Odstrániť
  10. Minimalismus je svoboda. I když je to někdy těžké zbavit se věcí, které "se nám možná budou jednou hodit", tak pak ... pak nastane krásný pocit. Nejen náš domov je pak čistší, ale i my se cítíme jakoby lehčí. Chtěla bych dosáhnout toho, že se mi mé veškeré věci budou vejít do jednoho kufru. Ale ještě do toho mám dost daleko. Nicméně vím, že jdu správnou cestou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani suhlasim, a s tym, ze sa mi to moze niekedy pak hodit, prave bojujem :)

      Odstrániť
  11. Minimalismus je něco, co mi prostě nejde samo. A já bych chtěla. Nevím kudy vlastně začít, něčeho se zbavíme a přijdou nové věci... 😁

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Terko, ano to znam :D vyhodis je dverami, oni pridu oknem! :D

      Odstrániť
  12. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Pre mna je mininalizmus styl zivota...ja nie som 100% minimalista ale vekom sa ucim a hlavne aj deti ma vela ucia...snazim sa minimalizovat hlavne tie veci, ktore velmi k zivotu nepotrebujem...minimalizovsla som aj priatelov a viacerych som zo svojho zivota vylucila...a minimalizujem klebety v praci a okoli...hlavne co sa tyka ich vplyvu na moju osobu a moj zivot a zmyslanie...co sa tyka mojej tvorby tak tu minimalizovat nedokazem ��

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Martinka, dakujem za skvely koment. Dobre si to načala s minimalizovanim aj zo strany ludi, nie vhodnych priatelov, ci snad klebiet! To je tiez velmi dolezite, a hoci si ludia vycistia domovy, casto zabudaju, ze energicky vycucavaci su aj okolo nich v podobe ludi.

      Odstrániť
  14. Jee obrovská škoda že som to objavila až teraz. Aero waere je pre mňa najlepšia hra. Nikdy nemôžem prehrať a každý deň môžem byť lepšia ako včera. Proste pecka

    OdpovedaťOdstrániť