utorok 27. októbra 2015

Tri Sudičky a Portugalská ambasáda, aká to česť!

My s ambasádorkou Portugalskej republiky v Prahe da S.E. Sra. Manuela Franco,

Zhruba pred týždňom sme dostali pozvánku od Portugalskej ambasády do ich sídla v Prahe, že by sa o nás a našom projekte predaja a dovozu detského oblečenia vyrábaného v Portugalsku dozvedeli radi viac. My sme pozvanie samozrejme s veľkou radosťou prijali!

Poviem vám, držať takúto správu v tichosti bolo pre mňa priam utrpenie! Ale nechcela som nič zarieknuť a radšej počkať ako celé stretnutie prebehne, a následovne s vami zdieľať novinky.


 V Prahe je jedno či je ráno, obed či večer je vždy plná ľudí, života a ruchu. Vystriedali sme dnes všetky druhy MHD od autobusu, metra po tramvaj a Duracelka si to báječne užívala.
Najviac ho asi bavilo vyberať tikety a cvakať pri vstupe do metra.
 

 Neviem, či to poznáte, keď máte zrazu na každom rohu znamenia k dákej zmene v živote, k odhodlaniu atď...jobs.cz má teraz podľa mňa naozaj skvelý marketing s motivačnými sloganmi, či skôr vás prinútia sa zamyslieť, či ste vo svojej práci spokojný. 
Ja na tej zmene práve pracujem a všetky podobné vetičky ma dosť nakopnú, že už je ten čas keď to proste musí klapnúť a idem do toho absolútne naplno!
 

 Poznáte to detské myslenie "ja nevidím teba, tak určite ani ty mňa" ... tak sme sa hrali, že ho nevidíme no :)


AAAA konečne sme dorazili do cieľa!! Olá, olá Portugalská ambasáda na nás volá...
Síce som bola trošičku nervózna, no oveľa viac vzrušená z celej udalosti. Celé stretnutie a naše prijatie na ambasáde prebiehalo vo veľmi uvolnenom a priateľskom duchu.
Trošku nás tam už poznajú, a to ešte vďaka papierovačkám pri uzatvorení našeho manželstva a narodení Duracelky. Takmer hneď po jeho narodení sme cestovali do zahraničia a poviem Vám, vybaviť všetky birokratické záležitosti keď je mama slovenska, otec portugalec a žijete v čechách...

Náš projekt je síce na svojich úplných začiatkoch, o to viac nemôžem uveriť, že máme "požehnanie" od tak významnej osobnosti ako je da S.E. Sra. Manuela Franco, Embaixadora de Portugal.
Vďaka ich podpore a spolupráci nás uvidíte na viacerých akciách než sme pôvodne plánovali ešte do konca tohto roka, a o všetkom vás budeme v čas informovať na našich fcb stránkach Tri Sudicky

Sme veľmi poctení, vďační a veríme, že portugalské detské oblečky sa tu v čechách aj na slovensku budú tešiť úspechu.
My s ambasádorkou Portugalskej republiky v Prahe da S.E. Sra. Manuela Franco,

Ďakujeme Portugalskej ambasáde za príjemné popoludnie 
A ťešíme sa na ďalšiu spoluprácu
Tri Sudičky




7 komentárov:

  1. Přečetla jsem to jedním dechem, celá jak na trní. Moc ti to přeju, je to úžasný. A zasloužíš si to. Držím palce, ať ti nadále štěstí přeje a máš s Třemi Sudičkami úspěch ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oh, wau ďakujem veľmi pekne. Momentalne sme v tak neprijemnej situacii, že si to velmi prajem aj ja, musi to fungovat inak neviem co bude, vsadzame na to vsetky nase karty, sily, cas, vsetko. Proste to musi klapnut. Ďakujem krasne za povzbudive slova, moc to poteší ♥

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. thank you so so so so so so so so so so so much Jani!!!! :D

      Odstrániť
  3. To je skvělá zpráva:-) moc ti fandim a tesim se na další zprávy a novinky:-) jo a jobs.cz super slogan;+) mě zase dnes kamarádka napsala ať zmenim zaměstnání z fyzioterapeuta na vyráběče domácí kosmetiky? Sice teď víc dělám to druhé ale i fyzio mě moc baví a nedovedu si představit že bych dělala něco jiného;-) ale možná to skloubim;-) kdo ví:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Jani, DííKYYY MOOOC :D ...no presne, skloub to predsa!! Fyzioterapia, pri tom mozes vyuzit aj aromaterapiu a dake tie masaze, vsetko s vlastnorucne namiesanymi dobrotami! No a ohladom toho mam taky novinku hehe ale zatim, aby som nezariekla, mlčííím a na slnko sveta dám až keď to bude aktuálne :D

      Odstrániť
    2. Ohoooo už teď jsem zvědavá;-) ale jak se říká kdo si počká, ten se dočká :-)

      Odstrániť