sobota 10. októbra 2015

...koľko hodín to jee??


Je 11-Oct. 2015, 4:28am

Kedy naposled som bola hore tak brzo??....keď som rodila!!!
Dnes nerodím, ale pracuje sa na niečom tak veľkom a dôležitom, že mi to skrátka nedopraje spánku. To sa asi deje, keď sa vám z malého sna stáva skutočnosť, a vy nechcete premrhať ani jednou sekundou, aby ste to mali perfektné a hlavne si mohli povedať - zaslúžené.

Tak ja idem "do práce" a verím, že všetko dobre dopadne, a tie veľké novinky budem môcť už čoskoro s Vami zdieľať. 

Práci zdar přátelé...







3 komentáre:

  1. Jj tak já poslední dobou kvůli Tomikovi vstavam x-krat za noc a nevyspana je mě druhé jméno... Naštěstí se ještě držím na nohou. Nestiham už číst tvůj inspirativní blog ale naštěstí fb na mě bafne co se u tebe a tři sudicek děje nového ;-) práci zdar

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoooj Jani!! Veru som si všimla a postrádala ťa tu :) Ale jasne, že ty máš dôležitejšie vyplnenie času. Na šťastie tak moc o nič kreatívneho zrovna neprichádzaš a na rôzne recepty a DIY dôjde čas zas pozdejšie...
      Nooo náš malý bol taký takovej anti-sleep chlapeček, takže ti rozumim a sucitim s tebou!!! Verím, že sa mu spánoček brzo upraví a ty svoje spací resty taky dozeneš, neboj! :)

      Odstrániť
    2. Jo taky si říkám že to snad není napořád :-) A že někteří se nevyspali od prvních měsíců od narození, takže už to neřeším,jen přes den spím s Tomikem nebo jsme furt venku takže nestiham už monitorovat všechny ty super blogy jako předtím :-( ale to pak dozenu, blíží se Vánoce takže už plánují co komu vyrobim, letos všichni dostanou DIY kosmetiku... Dnes jsme sbírali kaštany takže všechny ženské dostanou kaštanový gel :-)

      Odstrániť