nedeľa 22. mája 2016

Chladivý gél po holení s Aloe vera / Dulcia / e-shop KrasnaKadzyDen


 Leto je za dverami, a s ním prichádza aj pravidelná starostlivosť o pleť, ktorej počas zimných mesiacov doprajem menej dráždivosti a odpočinku k regenerácii. 
Ak Vás trápi podráždená a precitlivená pokožka po depilácii alebo holení, prečítajte si pár zaujímavostí, čo sa s tým dá robiť. 

Dulcia predstavuje rodinnú tradíciu bylinkárstva a mastičkárstva, ktoré sa prenáša z pokolenia na pokolenie už niekoľko generácií. Značka mi je sympatická vedomím, ktoré sama zdieľam a to

"V každej krabičke, ktorú od nás dostanete, prijmete naše myšlienky, naše ruky, naše srdce."

Pretože žijeme v dobe, kedy nie je pozlátko to jediné, čo by nás malo zaujímať, ale hlavne to, čo sa skrýva za ním. Našou kúpou vyjadrujeme podporu, a záujem o produkciu daným spoločnostiam, no ako už dnes vieme, mnohokrát je to na úkor nehumánnych a neetických podmienok.

K takým Dulcia na šťastie nepatrí.
 

 Chladivý gél po holení s Aloe vera

Kľúčovou ingredienciou je určite Aloe vera. Pre mňa zázračna rastlina, ktorá je všeliekom pri mnohých problémoch. Rada ju využívam pri výrobe domácej kozmetiky na leto, a hlavne deodorantov. Aloe má protiplesňové, protizápalové, antibakteriálne a antivírusové účinky. Pomáha pri liečbe rezných rán, a popálenin. Hydratuje a regeneruje, je veľmi vhodný pre citlivú, a poškodenú pokožku.
Pre viac info a recept na krém s Aloe po opalovaní, nájdete tu klik

Esenciálne oleje, ktoré sú v gele obsiahnuté sú - mäta, levandula a cédrové drevo.
Mne vonia hlavne po mäte, príjemne a sviežo.

Konzistencia je jemá, gelová, farba mliečna.
Stačí malé množstvo, vďaka ľahkej konzistencii a roztierateľnosti.


Môj tip 
Skladujte gel v chladničke, pridá tak jeho chladivému účinku, a aplikácia na čerstvo oholenú/depilovanú pokožku, je ešte príjemnejšia a upokojúcejšia pre pleť.
Vmasírujte gél do pokožky kým je po sprchovaní vlhká, lepšie tak prenike, a vsiakne sa hlbšie. Táto rada je platná pre aplikáciu akejkoľvek starostlivosti o pleť. Pokožka funguje ako špongia, vsiakne viac kým je vlhká, než za sucha.





Dulcia Chladivý gél po holení je veľmi príjemný, a za mňa splňuje všetko čo sľubuje.
Pokožku schladí, stiahne, vyživý, hydratuje a pri malých rezných rankách aj zacelí. Už po prvom nanesení je citeľne jemnejšia a hebkejšia.

Jeho zloženie odpovedá normám pre zdravú, prírodnú kozmetiku, pri čom boli použité konzervanty v súlade s Bio kozmetikou a cerfitikát Biocertu.
Kozmetika Dulcia, a ani jej zložky nie sú testované na zvieratách
A keď budeme ešte viac podporovať ich prácu, budú si to môcť nechať aj cerfitikovať!
Tak príjemné nakupovanie


Neváhajte mi napísať Vaše skúsenosti s prírodnou kozmetikou Dulcia, budem sa tešiť. 
Vaša 
BB



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára